Over ons

 

Wie zijn wij?
Wij zijn Daan Vreugdenhil en Jasper Meijer. Twee jonge ondernemers die Branded Plantbox hebben opgericht. Sinds onze kleuterjaren zijn we al goed bevriend met elkaar en ondernemen wij veel dingen samen. Van jongs af aan werken wij in de kassen van de sierteelt in het Westland. Tijdens de Corona-crisis in 2020 moesten veel planten worden weggegooid, omdat ze in de winkels niet verkocht konden worden. Erg zonde vonden wij! Normaal gesproken zou je een tuincentrum of bloemist bezoeken, maar wij maken het mogelijk om online planten te kunnen shoppen. Door planten online aan te bieden komen de planten super vers (direct uit de kas) en zonder moeite snel bij jou in huis. Daarom hebben wij Branded Plantbox opgericht. 

Het bedrijf
Ons bedrijf staat garant voor de beste kwaliteit. Wij halen jouw planten regelrecht uit de kassen, waardoor ze super vers zijn en jij er nog lang plezier van kan hebben. Daarnaast houden wij van duurzaamheid. Zo komen onze planten uit Groen Label kassen. Dit houdt in dat de manier van productie bijdraagt aan verduurzaming van de glastuinbouw en dat het voldoet aan strenge milieu-eisen. 

Hoe zorgen wij ervoor dat jouw planten vers aankomen?
Jouw planten proberen wij zo veilig mogelijk te versturen. De verpakking die wij gebruiken is speciaal ontwikkeld om planten te vervoeren. De planten zitten goed vast in de doos, waardoor ze niet kunnen bewegen. Wij halen de planten vers uit de kas. Daarna worden de planten gelijk ingepakt en verstuurd. Hierdoor komen de planten vers van de kweker veilig bij jou in huis!